25 Mart 2013 Pazartesi

Beþiktaþ

Besiktas.us : Besiktas - BJK Haber Besiktas hakkinda güncel haberler ve futbol, basketbol, voleybol ve diger branslarindan haberleri içerir.
Besiktas Jimnastik Kulübü Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok, Akaretler, Besiktas, Istanbul - Avrupa tüm adresler +90 (212) 310-10-00
Besiktas | Facebook Besiktas JK Resmi Facebook Sayfasi / Besiktas JK Official Facebook Page. … Besiktas:1 Fenerbahçe:1 (Ilk Yari). Besiktasimiz, Fenerbahçe ile karsilasiyor.
Besiktas Kaymakamligi Hizmet birimleri, duyurular, bilgi edinme bölümü ve ilçe tanitimi yer aliyor.Yildiz Mah. Çiragan Cad. No:77, Besiktas Merkez, Besiktas, Istanbul - Avrupa +90 (212) 327-33-10
Haber1903 | Besiktas'in Kalbi Besiktas camiasindaki tüm son dakika gelismeler, transferler, özel röportajlar, canli maç anlatimi, foto ve video galeriler ve daha fazlasi için Haber1903.com.
Besiktas - Ligtv.com.tr Besiktas üstünlügünü koruyamiyor. Kritik kongre ertelendi. Besiktas Kulübü'nün Yillik Olagan Idari ve Mali Ge... 12 maçtir gol yiyor. Besiktas'in Iskoç kalecisi McGregor gözden düstü.
BJK INÖNÜ - BESIKTAS A.S. - Kulüp Bilgileri TFF BJK INÖNÜ - BESIKTAS A.S. - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi Internet Sitesi - Milli Takimlar, Spor Toto Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür, Bankasya 1. Lig, Spor Toto … BESIKTAS A.S.(Profesyonel Takim).
Besiktas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder