26 Mart 2013 Salı

Bodrum

Bodrum emlak, Bodrum, Emlak Bodrum, Bodrumda emlak, Yalikavak Emlak... Bodrum`un Tarihi Yerleri. Bodrum Kalesi Bodrum Kalesi iki liman arasinda,üç tarafi denizlerle çevrili kayalik bir yarimada üzerine kurulmustur.Kuzey yönünden karaya baglidir.Kale kareye yakin bir plan...
BODRUM KENT TV - Içinde Bodrum var. Tarih boyunca, önceki adiyla Halikarnassos, sonra da Bodrum, paylasilamayan ve ugrunda hep. mücadele edilen bir yer olmustur.
BODRUM Için 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlügü Il ve Ilçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | MUGLA - BODRUM. Yükseklik: 26 m. Boylam: 27° 25' D.
Dhmi - mugla milas - bodrum havalimani dhmi, airports, aerodromes, havalimanlari, havaalanlari, turkey, türkiye, mugla milas bodrum airport, mugla milas bodrum havalimani, mugla milas bodrum havaalani.
Bodrum Kaymakamligi Bodrum Kaymakami Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum'lu hayirsever vatandas Mahinur Uslu'yu bel fitigi rahatsizligi sebebi ile tedavi oldugu Bodrum Devlet Hastanesinde ziyaret etti.Tepecik Mah. Neyzen Tevfik Cad. Hükümet Konagi, Bodrum Merkez, Bodrum, Mugla +90 (252) 316-10-01
ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL & SPA BODRUM GÜMBET - Bodrum... Birçok büyük uygarligin ve tarihi olaylarin içinde veya yakinlarinda olusmus olmasi, Halikarnas'i (Bodrum'un eski adi) tarihçiler için önemli bir yer konumuna getirmistir.
Bodrum Otelleri | Etstur Bodrum'da size kendinizi özel hissettirecek bu küçük cennet, aklinizda... Denize sifir tesisin, 100 m. uzunlugunda kum-çakil plaji, platformu ve iskelesi mevcut.
Bodrum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder