23 Mart 2013 Cumartesi

Mapavri

mapavri - uludag sözlük mapavri, rizenin bir ilçesi olan çayelinin eski adidir.lazca bir kelimedir. mapavri benzeri … mapavri basligindaki tanimlamalar uludag sözlük yazarlari tarafindan yapilmistir. mapavri ile ilgili tanimlamalar...
mapavri.net videos - SENSE TUBE lazemre demirdag demirdag.org rize rizeliler horon cayeli mapavri senozderesi pazar hemsin laz 53 senozderesi.com mapavri.net cayelim bulik paçi hersey tulum video.
Nedir.Net - mapavri ...ermenice ve bulgarca olan vilayet, sancak, kasaba, köy, mahalle, nahiye, dag, nehir gibi" bütün isimlerin türkçe'ye çevrilmesi için talimat verir. böylece mapavri çayeli olmustur.
Mapavri, Turkey weather summary for coming week. The maximum temperature for Mapavri, Turkey over the next 7 day will be 18? (or 65?) on Wednesday 21st November at around 2 pm.
tek teker mahmut - YouTube
CHIP Online Üyeler - mapavri53 bu degerler normalmidir islemci için peki. bu isi degerleri islemciye zarar verirmi. mapavri53 bir forum konusuna yanit verdi 26 Kas 2012 02:51.
Çayeli Mapavri - Rize Çayeli Tanitim Sitesi Rize Çayeli Mapavri tanitim ve haber - video - resim galeri sitesi. … Çayeli Mapavri Sitesini Nasil Buldunuz? Çok güzel.
Mapavri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder