22 Mart 2013 Cuma

Gangnam Style

PSY - Gangnam Style - Kral Müzik PSY - Gangnam Style. Bu video toplam 353774, bu hafta 9238 defa izlenmis. … süper bi sarki hopa gangnam style :) Katiliyorum Katilmiyorum.
Gangnam Style - PSY (Jayesslee Cover) - YouTube 2 Mart 2013Hi guys, Happy New Year 2013! Some say that PSY's Gangnam Style was sooo 2012, but we couldn't help but cover this crazy hit song. Let us know what you think...
Gangnam Style Modasi oyna Oyunumuzda Gangnam Style sarkisinin ve dansinin yaraticisi PSY' i en güzel sahne kostümleri ile giydirecek tarzina kendi imzanizi atmis oalcaksiniz.
PSY | Gangnam Style - Türkçe ÇeviriNumber1 FM /TV Gangnam Style - Türkçe Çeviri. Oppa, Gangnam tarzidir! Gangnam tarzi. Gün boyunca sicak ve insancil bir kiz, Bir fincan kahvenin özgürlügünde nasil eglenecegini bilen kaliteli bir kadin, Gece...

Gangnam Style Haberleri - 1 - HABERTÜRK-TÜRKIYE'NIN EN BÜYÜK... Gangnam Style. Karnaval kraliçesi yandi! Rio Karnavali'ndan bu kez aci haber var. … Bütün rekorlari kiran Gangnam Style'a karsi Uçak Gemisi Style!
Gangnam Style Dansini Ögrenin - UZMANTV Gangnam Style dansinin inceliklerini uzmanindan izleyerek ögrenin... Gangnam Style dansi nerede ve nasil ortaya çikti? Gangnam Style dansinda ne tür figürler var?
Gangnam Style

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder